Nyheter

Avis: Paven er ikke smittet av koronaviruset

Pave Frans, som sliter med en forkjølelse, har testet negativt for covid-19-viruset, ifølge en italiensk avis.

Den 83 år gamle paven har vært nødt til å avlyse flere av sine planer den siste uka.

Siden forkjølelsen rammet ham samtidig som stadig nye virustilfeller påvises i Nord-Italia, skal han nå ha blitt testet for covid-19-viruset. Testen var negativ, skriver avisa Il Messaggero, som siteres av nyhetsbyrået Reuters.

Så langt er viruset påvist hos over 2.000 mennesker i Italia, og 52 mennesker har mistet livet.

©NTB

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter