Nyheter

Avis: Paven er ikke smittet av koronaviruset

Pave Frans, som sliter med en forkjølelse, har testet negativt for covid-19-viruset, ifølge en italiensk avis.

Pope Francis coughs during the Angelus noon prayer he recited from the window of his studio overlooking St. Peter's Square, at the Vatican, Sunday, March 1, 2020. A coughing Pope Francis told pilgrims gathered for the traditional Sunday blessing that he is canceling his participation at a week-long spiritual retreat in the Roman countryside because of a cold. It is the first time in his seven-year papacy that he has missed the spiritual exercises that he initiated early in his pontificate to mark the start of each Lenten season. (AP Photo/Andrew Medichini)

Den 83 år gamle paven har vært nødt til å avlyse flere av sine planer den siste uka.

Siden forkjølelsen rammet ham samtidig som stadig nye virustilfeller påvises i Nord-Italia, skal han nå ha blitt testet for covid-19-viruset. Testen var negativ, skriver avisa Il Messaggero, som siteres av nyhetsbyrået Reuters.

Så langt er viruset påvist hos over 2.000 mennesker i Italia, og 52 mennesker har mistet livet.

©NTB

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter