UTENRIKS:

Medier: Nye israelske luftangrep mot Syria

Kort tid etter at ti skal ha blitt drept av israelske raketter ved militærstillinger i Syria, meldes det om at minst én soldat er drept i nye israelske angrep.

Det siste angrepet skal ha vært rettet mot en luftbase i Homs-provinsen i Syria søndag. To andre ble såret, opplyser en militærkilde til det statlige syriske nyhetsbyrået SANA.

Bare timer i forveien ble ti personer, blant dem syriske soldater og utenlandske krigere, drept i israelske luftangrep i Quneitra i Syria, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Israelske myndigheter har bekreftet at de har utført angrepet i Quneitra, og sier det var et svar på et rakettangrep Syria utførte mot landet lørdag kveld. To raketter ble skutt mot Israel, men ingen ble skadd.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter