Nyheter

Ytterligere en død etter angrepet i Christchurch

En 46 år gammel mann som ble skadd under terrorangrepet i Christchurch på New Zealand i mars, har dødd av skadene. Antallet drepte etter angrepet er nå 51.

New Zealands statsminister Jacinda Ardern bekrefter dødsfallet i en uttalelse fredag.

– Mine kondolanser går til mannens familie, sier Ardern.

Hun sier mannen døde natt til fredag på sykehuset i Christchurch. Han har vært under behandling på intensivavdelingen på sykehuset siden han ble skutt i Noor-moskeen 15. mars. 46-åringen var tyrkisk statsborger.

Ni personer er fortsatt innlagt på sykehus etter angrepet. Tilstanden deres er stabil.

Den høyreekstreme australieren Brenton Tarrant (28) er pågrepet og siktet for skyteangrepet mot Noor-moskeen og Linwood-moskeen i Christchurch. Terrorangrepet er det største som har skjedd i New Zealands historie.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter