Nyheter

Arbeiderpartiet har fått 300 nye medlemmer

De siste dagene har rundt 300 personer meldt seg inn i Arbeiderpartiet. Partiet mener det er den nye regjeringsplattformen som er årsaken.

– Vi merker at regjeringsplattformen har engasjert mange gjennom usosiale skattekutt, mer privatisering av velferden og innskrenking av kvinners rettigheter. Jeg tror mange i stedet ønsker å jobbe for sterkere fellesskap og mindre forskjeller og derfor melder seg inn i Arbeiderpartiet, sier partisekretær Kjersti Stenseng.

Ved årsskiftet hadde partiet 51.173 medlemmer, noe som er 2.150 færre enn året før, skrev avisa Dagen i forrige uke. Partiet må helt tilbake til 2010 for å finne et lavere medlemstall enn dette.

Stenseng har tidligere forklart den negative utviklingen med bråket i partiet i fjor, og hun har understreket at de har merket en positiv trend i medlemsutviklingen i løpet av høsten.

LES OGSÅ: SV i medvind etter at KrF gikk inn i regjeringen

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter