Bassel kokar ny framtid i Norge

Bassel Jameel Ahmad puttar to opplæringar i gryta. Han skal både lære norsk og ta fagbrev som kokk på eit restaurantkjøkken. Viktig støttespelar blir Jahn Teigen.

Bassel Jameel Ahmad frå Syria og Wachirapa Decharat frå Thailand jublar over at dei får utdanne seg til etterspurte yrker. Begge blir no kokkelærlingar på Oslo-restauranten Gamle Raadhus.
Bassel Jameel Ahmad frå Syria og Wachirapa Decharat frå Thailand jublar over at dei får utdanne seg til etterspurte yrker. Begge blir no kokkelærlingar på Oslo-restauranten Gamle Raadhus.
Jørn Lie, eigar og drivar av restauranten Gamle Raadhus i Oslo, har gjeve Bassel Jameel Ahmad lærlingplass på kjøkkenet. Samstundes som Ahmad tek fagbrev som kokk, lærer han norsk.
Jørn Lie, eigar og drivar av restauranten Gamle Raadhus i Oslo, har gjeve Bassel Jameel Ahmad lærlingplass på kjøkkenet. Samstundes som Ahmad tek fagbrev som kokk, lærer han norsk.
Publisert Sist oppdatert

Oppskrifta er laga av Vaksenopplæringa i Oslo kommune:

Ein flyktning.

Eit vaksenopplæringskontor.

For å lese saken må du være abonnent

Bestill abonnement her

KJØP