Nyheter

Lovsangere hjelper flomofre

Hillsong Australia har spilt inn en plate hvor inntektene går uavkortet til flomofre i Queensland.

Hillsong har spilt inn en ny versjon av «It's Well With My Soul», som nå er lagt ut for salg. Representanter fra Hillsong har tidligere vært involvert i å koordinere et felles hjelpeprosjekt blant landets kristne menigheter.

Evakueringssenter. Hillsong Australias menighet i Brisbane var også en av byens evakueringssentre da flommen kom. Medlemmer av kirken har åpnet hjemmene sine for hjemløse, i tillegg til å delta i opprydningsarbeidet.

22 døde. Flommen har krevd 22 menneskeliv, og flere titalls tusener er rammet i det som er Queenslands verste naturkatastrofe noensinne.

Les mer om mer disse temaene:

Olav Solvang

Olav Solvang

Olav Solvang var kulturjournalist i Vårt Land i en årrekke, med særlig interesse for musikk. I 2019 utga han boka «Rytmer rett i hjertet - en beretning om den kristne populærmusikkens historie i Norge». Han anmelder populærmusikk for Vårt Land.

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter