Nyheter

Seerrekord for Trekant

Mest sette på NRK3 noensinne.

– Dette er jo en pangstart for serien, og ny rekord for NRK3, sier Hilde Thoresen i NRK Analyse i en pressemelding.

Premieren på Trekant i går hadde 416.000 seere. Det er markedsandel på 24,2. – hver fjerde som så på TV mellom klokken 2130 og 22 onsdag så på Trekant. Det gjør programmet til det mest sette på NRK3 noensinne. Normalt har NRK3 en markedsandel på under 5 prosent.

Trekant-redaktør Håkon Moslet stiller til nettmøte torsdag kl 13. Still spørsmål her.

– Dette er historien om en liten serie på en liten kanal som har blitt til et TV-fenomen, det er helt vannvittig! Det viser at vi har laget et program om noe mange er engasjert i. Det er blitt et bra program, og at vi når ut til så mange mennesker er utrolig hyggelig, sier en stolt Ung-redaktør Håkon Moslet.

Størst markedsandel hadde programmet i aldergruppen 20-29 år med 36 prosent.I aldersgruppen 60+ hadde programmet en andel på nesten 20 prosent, det betyr at 1 av 5 TV-tittere over 60 år så på NRKs nye sexprogram.

VÅRT LANDS ANMELDELSE AV TREKANT: Burde applaudere åpenheten

LES OGSÅ:

Vårt Land anbefaler

Mer fra: Nyheter