Nyheter

Giggs og Nani sendte United til topps

Knuste Tottenham.

Manchester United klarte det gullrivalene ikke gjorde og slo formsterke Tottenham 3-1 lørdag. Dermed er United tilbake på topp i den engelske eliteserien.

United måtte klare seg uten toppscorer Wayne Rooney, men takket være veteranen Ryan Giggs og Nani kunne rødtrøyene juble for tre poeng.

Etter seirer over både Arsenal og Chelsea, var Tottenham på jakt etter en ny storskalp lørdag. Men spillerne i londonklubben måtte gå skuffet av banen etter at United avgjorde kampen i løpet av de siste ti minuttene.

Etter en målløs første omgang, var det United som først fikk hull på byllen 58 minutter ut i kampen.

Patrice Evra ble felt av Benoit Assou-Ekotto innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Ryan Giggs var sikker og satte inn 1-0.

Men Tottenham kjempet seg tilbake i kampen. Tolv minutter senere stanget Ledley King inn utligningen for gjestene etter et hjørnespark fra Gareth Bale.

Da så det ut til at Tottenham, som kjemper om den viktige fjerdeplassen, ville klare ett poeng. Men ni minutter før full tid viste Nani klasse. Portugiseren ble spilt fri og vippet ballen over Heurhelho Gomes i Tottenham-buret.

Bare noen minutter senere var Nani på farten igjen. Han ble løpt ned av Wilson Palacios, og United fikk en ny straffe. Nok en gang gikk Ryan Giggs opp til straffemerket, og waliseren banket inn 3-1.

United passerte Chelsea på tabellen og leder eliteserien med to poeng (én kamp mer spilt). Chelsea skal møte Stoke søndag.