Gjør Fjellhaug til misjonsrestaurant

Fredag blir matsalen på Fjellhaug til en festpyntet restaurant.

Magnus Gillebo (foran) er klar til å ta imot hundrevis av sultne misjonvenner når studentene ved Fjellhaug gjør om matsalen på misjonhøyskolen til en festdekket restaurant.
Publisert Sist oppdatert

Det er blant annet den etiopiske nasjonalretten Injera Wat som står på menyen når 3. årsstudenter ved misjonshøgskolen Fjellhaug i Oslo arrangerer restaurantkveld til inntekt for et misjonsprosjekt i Japan.

Første gang Fjellhaug arrangerte dette var i 1989. Dermed er det 19. gang restaurantkvelden går av stabelen.

– I fjor kom det tilbakemeldinger på at maten kunne vært enda mer eksotisk, så i år har vi fire hovedretter der tre er eksotiske misjonsretter fra Afrika, Asia og Sør-Amerika, sier Magnus Gillebo som er blant 3.-årsstudentene som står i bresjen for restaurantkvelden.

For å lese saken må du være abonnent

Bestill abonnement her

KJØP