På vei inn sa prinsessen at hun gleder seg til å komme i gang.

Foredragsturneen lyder navnet «The Princess and The Shaman», og omhandler selvrealisering. Prinsesse Märtha Louise kjørte selv til workshopen utenfor Talent Garden i København sentrum søndag ettermiddag.

Til norske og svenske medier til stede utenfor sa prinsessen at hun gledet seg til å komme i gang.

Etter det NTB erfarer er det rundt 45 personer påmeldt til workshopen, inkludert presse.

Lørdag ble det kjent at kjæresteparet avlyste pressekonferansen de opprinnelig hadde planlagt i forbindelse med søndagens workshop.

LES OGSÅ: Prinsessen og sjamanen snakker ut om kritikken

Deltok i rojalt bryllup

I forkant av workshopen publiserte Verrett et bilde på Instagram, hvor han og Märtha er kledd i finstas på vei til et bryllup.

– Har en fantastisk tid med min gudinne på bryllupet i Danmark. Utrolig spent på vår kommende turné. Å reise rundt til ulike deler av Skandinavia er en glede, skriver han i bildeteksten.

Ifølge VG deltok kjæresteparet i bryllupet til prinsesse Alexandra av Sayn-Wittgenstein-Berleburg og greven av Egeskov, Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Bruden er eldste barnebarn av prinsesse Benedikte av Danmark, som er søsteren til Dronning Margrethe.

Bryllupet ble holdt i Svendborg på Fyn i Danmark. Det var kun 33 gjester til stede, inkludert nære venner og familie, skriver lokalavisen Fyens.dk.

LES OGSÅ: Klaget til biskopen – nå jubler de for nei til prinsessen og sjamanen

Planlegger flere foredrag

København er foredragsturneens første stopp, før turen går til Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad.

Turneen har blitt møtt med kritikk fra enkelte hold på bakgrunn av Märthas kommersielle bruk av prinsessetittelen. I Stavanger satte biskopen foten ned for at foredraget kunne holdes i St. Petri menighet, slik som var planlagt. Arrangementet ble flyttet til et hotell.

I instagraminnlegget skriver Verrett at paret planlegger flere foredrag i turneen på et senere tidspunkt.