Nyheter

Kronprinsen vil ha dialog med søsteren om bruk av prinsessetittelen

Kronprins Haakon sier kongehuset følger med på hva som blir sagt og skrevet om prinsesse Märtha Louises foredragsvirksomhet med kjæresten Durek Verrett.

– Det er sånn at vi følger med på det som blir sagt og skrevet. Det vi ønsker er å ha en dialog med søsteren min, særlig om det som går på titulering og næringsvirksomhet, sier han til NRK.

Turneen under tittelen «The princess and the Shaman» har vekket en del debatt. I Stavanger ble mandagens arrangement som egentlig skulle være i St. Petri-kirken, flyttet til en konferansesal. Det var biskopen i Stavanger som tok beslutningen etter at debatten hadde rast over at kirken åpnet for sjamanistisk aktivitet.

Torsdag 16. mai uttalte Slottet at de kommer til å være i dialog med prinsessen knyttet til markedsføringen av hennes næringsvirksomhet.

Märtha og Verrett åpnet turneen med en workshop i København 19. mai, mandag var de i Stavanger og tirsdag sto Tromsø for tur. Onsdag er paret i Oslo og til slutt går besøket til Fredrikstad på torsdag.

Mandagens foredrag i Stavanger varte i over to timer, og ble blant annet avsluttet med en sjamanistisk øvelse. Durek Verrett ba folk om å rense kroppene sine for forskjellige vonde tanker og minner.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter