Verdidebatt

Gjør alle folkeslag til mine disipler.

Andrew Wommack prøver å realisere dette..

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En stor dag for oss norske på awmi.net.

Andrew Wommack har besøk av Robert og Elizabeth Muren i et intervju i går

23 mars. Han er norsk og hun er cubansk/norsk og er nå innstalert på Bible College Charis.

Hun kommer fra en misjonærfamilie.

Andrew Wommack har fått et spesielt oppdrag, nemlig å realisere Matteus 16,18:

Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. 19 Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn 20 og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

Andrew Wommack skriver:

Jamie and I are so thankful our path has crossed with yours. In fact, we believe it was a divine appointment. Over forty years ago, an encounter with God changed our lives forever, and we believe He’ll do the same for you. We consider it a privilege to have the opportunity to share the truth of His life-changing power and grace with you.

God called us to teach the truth of the Gospel to the body of Christ with special emphasis on God’s unconditional love and the balance between grace and faith. We are doing our best to fulfill that call by teaching at seminars, in churches, on radio and television, by training others at Charis Bible College, and by developing ministry materials designed to help you in your relationship with the Lord.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt