– Jeg synes det er en utrolig fin tekst om at Gud er med, sier Lisa Børud

Til Vårt Lands samledugnad har Børud valgt «O, Jesus, du som fyller alt i alle». Hun fremfører den sammen med Vetle Jarandsen, som er lovsangsleder i Filadelfiakirken i Oslo.

– Salmen rommer så mye, også det med å være et lys i verden. Det er viktig nå, i en tid hvor mange er redde og bekymret. Da er det fint å kunne være med å bringe håp, sier Børud.

Mer salmer

Lisa Børud er sist sett i årets norske Melodi Grand Prix, og har tidligere deltatt i Stjernekamp på NRK. Hun har også en karriere bak seg som barnestjerne fra den musikalske Børud-familien. Tradisjonelle salmer var det imidlertid ikke så mye av under oppveksten i Arendal.

– Jeg er oppvokst i en menighet hvor det ikke var så mye salmer. Men i Filadelfiakirken, som er den menigheten jeg går i etter at jeg flyttet til Oslo, virker det som salmene har blitt mer fremtredende, forteller Børud.

«O, Jesus, du som fyller alt i alle», som har tekst av Aage Samuelsen, er spilt inn i Filadelfiakirken. Selv om kirken må holde koronasteng, kan gudstjenestene derfra følges digitalt. Der deltar Børud selv som en av lovsangerne.

SE MER: Alle bidragene til Vårt Lands salmedugnad finnes her

LES MIN TRO-INTERVJU: Da Gud føltes langt borte, ba Lisa Børud om et tegn