Nyheter

Laber interesse for frokostmøte om usunt lederskap

Modum Bad og Norges Kristne Råd inviterte til diskusjon rundt sunt kristent lederskap. Noen få dager i forveien er arrangementet kun halvfullt.

Tanken var at ledere fra ulike kristne menigheter og organisasjoner kunne møtes til foredrag og paneldebatt i Oslo for å diskutere og reflektere rundt hva som kjennetegner sunt, kristent lederskap.

Norges Kristne Råd opplevde at mange i utgangspunktet var positive til initiativet, men påmeldingene uteble.

LES OGSÅ: Pinsevenner sløyfet prat om enhet – snakket i stedet om «brente barn» i plenum

– Hadde forventet flere

Da fristen for påmelding gikk ut 1. november hadde kun 30 personer meldt sin interesse.

– Med den medieoppmerksomheten det har vært rundt dette temaet det siste året, hadde vi forventet mer trykk rundt påmeldingen, innrømmer Knut Refsdal, generalsekretær i Norges Kristne Råd.

Arrangementet har plass til totalt 60 deltakere og avholdes tirsdag 8. november. Invitasjoner ble sendt ut bredt - på e-post til formelle og uformelle kontakter i Norges Kristne Råd og NORMEs nettverk, gjennom styret i Norges Kristne Råd og via nettsider og i sosiale medier.

MIN TRO: Jon Kvalbein sammenligner Dommens dag med en dopingsak: Den kan bli ubehagelig for den som har valgt å høre på feil ekspert

Fortsatt åpent for påmeldinger

Refsdal er usikker på årsaken til den labre interessen, og håper flere fortsatt vil melde seg på.

– Vi håper å få til en god samtale, og vil kartlegge interessen og behovet for et felles initiativ på dette feltet. For eksempel vurderer vi å utvikle et kurskonsept, og å åpne for en lenger prosess og dialog om temaet.

LES OGSÅ: – Å være Jesus-soldat passer ikke for alle

LES OGSÅ: Sletter sønnens grav etter nesten 30 år

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter