Verdidebatt

Aftenposten og Klassekampen.

Humor i provinsen.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Til frokost leser jeg både Klassekampen og Aftenposten. Og minst en gang i uke må jeg ta meg i å spørre: vilken avis leser jeg nå?

Harald Stanghelle og Bjørgulv Braanen,Mimir Kristiansjon og Frank Rossavik - det spiller ingen rolle; tenkningen og ordbruken er helt identisk. De samme sjablongene,den samme kulturmarxismes politiske korrekthet,ultrahumanister om flyktninger og "integrering",de samme hatobjektene: Hege Storhaug , Donald Trump og Marine Le Pen.

Selv det britiske folket,bønder og arbeidere,fikk gjennomgå etter Brexit fordi de ikke var politisk korrekte kulturmarxister med riktige meninger. En størrelse innen Rødt,Ronny Kjelsberg,fikk spalteplass i Klassekampen 25 juni med artikkelen: "Brexit var ingen venstrebevegelse." Det britiske folket sto til stryk med andre ord.Mente "venstresida".

Når det gjelder Klassekampen så er jo den finansiert av Nato og EU-staten Norway/Norwegen til over 35 millioner kroner og journalistene der skjønner at de må levere riktig tankegods skal avisa fortsette.

Noe av det morsomste som har stått på trykk i sommer var redaktør Bjørgulv Braanen som hadde tatt seg ordentlig på tak og mannet seg opp 25 juni 2016 med å sette inn en stubb på debattsida: "Ikke Nato-tilhenger". Etter å ha skrevet tusenvis av lederartikler fant Braanen det nødvendig å redegjøre for det!Det hadde ikke framkommet i hans redaktørstid.

Er det da noe rart at den gamle radikale forfatter,Gert Nygårdshaug,idag kommenterer krigshissingen mot Russland med spørsmålet: "Hvor er partiene på venstresiden nå?"(31 august 2016)

Både Pål Steigan og Nygårdshaug skriver som om det skulle finnes en venstreside derute et sted,noe jeg har benektet i årevis og skriver "venstresiden" i anførselstegn. Det er et gigantisk selvbedrag. Alle i det miljøet jobber for multikulturell globalisering og - som Brexit-debatten beviste - de kan ikke fordra folkelige tenkemåter. Nasjonal Front i Frankrike er sogar "nyfascister".

Aftenposten driver også og sier opp folk,men de hentet allikevel inn Frank Rossavik fra Bergens Tidende til å skrive viktige kommentarartikler og der visste de at de hadde kjøpt inn en Aftenposten-sjel som er en helt autentisk ønsketenker og flykter fra all ukorrekt tenkning.Han tilhører "familien" Klassekampen-Aftenposten-Dagbladet,offisiell snøfter.

Han setter nå sin lit til at det er europeisk "etterretnings- og politiarbeidet" som kan gjøre noe mot islamistisk terror. Det er norsk uvitenhet totalt. Rossavik aner ikke hva folk innen den sektoren sier i det hele tatt:

Rob Wainwright,Europol-sjefen, roper alarm hele tida og mener at tradisjonelt politiarbeid/etterretning overhodet ikke duger lenger. Rainer Wendt har utgitt nå bestselger i Tyskland: "Deutschland in Gefahr". Han har jobbet som politisjef i årevis og skriver at Unruhen und Kämpfen kommer i mengder som ikke vil være "beherrschbar".

Og statens voldsmonopol "smelter som is i sola".

Dette er en så god og viktig bok at den aldri kommer på norsk skjønt den handler om de generelle konfliktene som rammer hele EU.

To saker er det forbudt å bringe opp i debatten om masseinnvandringen. Det ene er kriminaliseringen av samfunnslivet,svart arbeid,trafficking,narkotikaindustrien,smugling av våpen og penger (Somaliapengene på Gardemoen igår f.eks)

Samfunnene i den tredje verden er klan og stammesamfunn. Dette opphører ikke når de flyttes til EU,tvert om. Da har vi den situasjonen at de kriminelle klanene deler byene seg imellom i bandekriger som har etniske og religiøse føringer. Vi trenger ikke snakke om eksotiske Marseilles eller Birmingham,men Malmø og Gøteborg. Disiplinen og omerta-kulturene i klankriminalitet er som en vegg for politiets etterforskere.Uhåndterlig.

Det andre som det er forbudt å snakke om er at islamistisk terrorisme ikke springer ut av en og annen ulykkelig ungdom, men er en historisk og teologisk tradisjon innen Islam. Engang til: innen Islam. Herrene Ibn Taymiah,Wahhab,Hassan al-Banna,Mawdudi,Sayeed Qutb og Osama bin Laden anbefaler total terroristisk krig mot de vantro,kafirene.

Inntil det lar seg gjøre å debattere dette i Europa så kommer terrorismen bare til å fortsette.

Det tredje dustete som Rossavik kommer med er at USA som hos Thorbjørn Egner skal bli en snill røver,bli brannmann og "i større grad bidrar til å løse problemer i Midtøsten og andre av verdens kriseregioner,snarere enn å forverre dem."

Er Rossavik tjukk i hue?

USA har en statsgjeld på 19,4 trilloner dollar. Hvert år siden Obama kom,har denne økt med 1,1 trillion i året. Fattigdom og arbeidsløshet og vold bare øker i USA. Det er kun underholdningsindustrien og krigsindustrien som fungerer  og strategene anbefaler flere kriger og større plyndring av jordas resursser såfremt ikke USA som Romerriket skal gå til grunne i vanskjøtsel og dugløyse.Det kan komme fortere enn noen tror.

Derfor disse enorme krigsforberedelsene rettet mot Kina,Russland og Iran som det norske borgerskapet støtter helhjertet opp om.

Det offisielle Norge er intet annet enn et stort katastrofeområde. Det er bare det ukorrekte "dumme" folket som kan gjøre noe med den tilstanden,som i England.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt