Search magnifying glass

12118 resultater for "tt-ntb"

Stiftelsen Født Fri klager Integrerings- og mangfoldsdirektoratet til Kunnskapsdepartementet etter at direktoratet holdt tilbake deler av driftsstøtten.

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum inviterer de store partiene på Stortinget med på en abort-avtale som sikrer dagens abortgrense på 12 uker.

En rapport fra 2014 vil spille en sentral rolle i en ny høring om trygdeskandalen i Stortingets kontrollkomité denne uka.

Kirkerådet er bekymret for at stadig flere pårørende velger bort kirkelig gravferd. Mange ønsker privat begravelse på grunn av musikken.

Vårt Land - Norges største kristne dagsavis

Marilynne 
Robinsons 
etterlengtede roman Jack 
graver dypere i forfatterskapets kjernespørsmål. Det handler om frelse og for­tapelse, like mye i vår verden som i det hinsidige.

Å be i løpet av arbeidsdagen er noe selvsagt for Pernilla Franklin, sosionom i Bromölla kommune i Sverige. Etter at kommunen innførte bønneforbud har hun nå angitt seg selv.

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett startet søndag sin mye omtalte foredragsturné.

Flere muslimske ledere i Agder varsler at de vil politianmelde SIAN etter at de satte fyr på Koranen under en markering lørdag. Samtidig reagerer Oslo-imam på enkeltmuslimers oppførsel under markeringen.

Annonse
Annonse

Mer fra: