Livssyn og ideologi

Se samtalen: Hva gjør vi når sykdom og død rammer?

De har alle vært tett på død og smerte. På Drammen Sacred Music Festival snakker de ut om hendelsene.

Terje Stykket (t.v.), Wenche Rørvik Mondal og Jon Buxrud deltar i programmet Ordet er dekket på Drammen Sacred Music Festival.

Hvordan er det å arbeide på et sykehjem under pandemien når 30 beboere blir smittet, og 17 av dem dør? Det har vært virkeligheten til frivillighetskontakt Wenche Rørvik Mondal det siste året.

I Ordet er dekket forteller hun hva det gjorde med henne å ha så mye død i hverdagen. Hun møter Jon Buxrud, som forteller hva som skjer i et konsern når toppsjefen blir revet bort i en tragisk ulykke. Finansmannen Terje Stykket, som har førstehånds erfaring med kreftsykdom, er også med i samtalen, som ledes av NRK-journalist Bjørn Olav Nordahl.

Sendingen er tredje episode av serien Ordet er dekket på Drammen Sacred Music Festival, og sendes av Vårt Land i samarbeid med Kirkelig Dialogsenter i Drammen.

---

Drammen Sacred Music Festival

  • Festival om musikk og kunst med vekt på eksistensielle tema og religiøse tradisjoner
  • Pågår i Drammen 18.–26. september 2021
  • Ble startet i 2010 av Drammen og omegn tros- og livssynsforum med dialogprest Ivar Flaten som pådriver.
  • Mer info på festivalens nettsted

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Livssyn og ideologi