Kirkeliv

Se programmet: Våget ikke å snakke om tro med pappa Jon Michelet

Som rødpioner ble Tanja Michelet opplært til å hylle Mao. Men hun likte seg bedre på søndagsskolen. Det turte hun ikke å fortelle hjemme.

Tanja Michelet og TV-pastor Egil Svartdahl møtes i programmet Plussprat. TV Inter

I programmet PlussPrat forteller Tanja Michelet om oppveksten som barn av to glødende kommunister. Det var så vanskelig å snakke om tro i dette miljøet at hun som voksen ønsket å bli døpt i «hemmelighet».

I samtale med TV-pastor Egil Svartdahl forteller hun om oppveksten og begivenhetene som førte fram til at hun i dag er kristen. Se programmet her:

PlussPrat produseres av TV Inter og sendes i samarbeid med Vårt Lands TV-prosjekt. Det er ett av mange inspirerende programmer du vil kunne møte på TV-kanalen TVL når den starter opp. Les mer om kanalen her.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirkeliv