Kirkeliv

Var åpen om troen på TV: «Møtte større respekt enn jeg var forberedt på»

Da «Norges tøffeste-Martin» Lilleberg bestemte seg for å satse på en karriere som danser, var troen en viktig inspirasjon. Nå er han et forbilde for andre ungdommer.

Martin Lilleberg fra NRK-programmet Norges tøffeste, sammen med TV-pastor Egil Svardahl.

– Jeg ville ikke være «han kristen-fyren», jeg ville være meg selv. Men kristendommen er en stor del av meg, det ville jeg skulle komme fram i like stor grad som de andre sidene mine, sier Martin Lilleberg, kjent fra realityprogrammet «Norges tøffeste» på NRK.

I programmet PlussPrat snakker han med TV-pastor Egil Svartdahl om å være tydelig kristen i offentligheten, og om å være et forbilde for mange mennesker. Se programmet her:

Plussprat produseres av TV Inter og sendes i samarbeid med Vårt Land. Programmet er et eksempel på innholdet på TVL, TV-kanalen Vårt Land planlegger. Les alt om planene her.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirkeliv