Kirkeliv

Hun vokste opp med Børre Knudsen. – Han var helt annerledes enn mediene framstilte ham

– Børre Knudsen var en veldig fin mann. En veldig fin prest, forteller Sykepleierforbundets leder, Lill Sverresdatter Larsen.

I programmet Plussprat forteller hun om inntrykket «abortpresten» Børre Knudsen gjorde på henne i oppveksten. Familien hennes tilhørte bedehuset i Balsfjord, som i en årrekke var Børre Knudsens menighet.

Se PlussPrat med TV-pastor Egil Svardahl søndag klokken 10.

Sverresdatter Larsen forteller også TV-pastor Egil Svardahl om det vanskelige dilemmaet da hun ble gravid utenfor et fast parforhold. Og om hvordan hun forholder seg til oppveksten og troen i dag.

Plussprat er et program fra TV Inter, som samarbeider med Vårt Land om å starte TV-kanalen TVL. Kanalen kommer på lufta i april 2022, og Plussprat er en av programseriene du vil møte på kanalen.

---

TVL

Vårt Lands TV-prosjekt

Skal sende på nett og lineært fra april 2022

Har «religiøst åpne» som målgruppe, og vil samarbeide med en rekke kristne kirker og organisasjoner om programmer

For mer info, besøk nettsiden vartland.tv

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirkeliv