Kirkeliv

Vil mobilisere lokale menigheter mot ensomhet og utenforskap

KRISTIANSAND: - Menigheter kan stå i fare for å lage en «kjernefamilieegoisme», mener Øivind Augland, leder for nettverket Beveg Kristiansand. Nå går menigheter sammen for å bekjempe ensomhet og fattigdom i byen.

Beveg Kristiansand: Fra venstre: Øivind Augland (Hånes frikirke), Ane Ugland Albæk (St. Ansgars menighet), Rune Tobiassen (Østsida frikirke), Øyvind Valvik (Filadelfia), Fred Henry Berg og Silje Wik Vesterfjell (Kristiansand domkirkes menighet) og Ole Lunde (næringslivsleder) utgjør styringsgruppen bak Beveg Kristiansand som denne uken presenterte ny rapport.  Anette Gausdal,Jørgen Kristiansen, Jarle Råmunddal og Anette Gausdal er også med i styringsgruppen, men var var ikke til stede da bildet ble tatt.

Kun for abonnenter

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirkeliv