Kirke

Nytt investeringsfond skal følge katolsk sosiallære

SOSIALT ANSVAR: Investeringsselskapet CCLA har fra før egne Church of England-fond, og oppretter nå et katolsk fond som forplikter seg på sosiallæren.

jeg tenker nok - en ting i vinden investormessig - bærekraftige fond - grønne eller sosial - etisk verdi - sosialt ansvar - det er de fondene gjør det godt - både investeringsmessig - selskapene er ofte bærekraftig - vist seg å få gode resultater - både småsparere og større sparere ønsker å ha en etisk profil - hvis den kan kombineres med gode økomiske res - velge å være god uten å tape penger - lett valg
høres ut som en god forretningsstrategi - 1,2 mill katolikker i verden - konkurransefortrninn overfor dem
Hvis man tar det seriøst - godt etisk rammeverk som man kan bruke for å måle selskapene opp mot - sikre bærekraft - at arbeiderne har en fridag eller to i uka - dekke de grunnleggende behovene for familien - ikke arbeide mer enn å ha nok fritid - utvikle seg spirituelt og emosjonelt -

Kun for abonnenter

Annonse
Annonse

Mer fra: Kirke