Den norske kirke

Se gudstjeneste fra Fitjar kyrkje første nyttårsdag klokka 12

FØRSTE NYTTÅRSDAG: Her kan du følge gudstjeneste fra Fitjar kyrkje. Prost Svein Arne Theodorsen holder prekenen.

Fitjar

Det er fremdeles begrensninger på hvor mange som kan delta på gudstjenester rundt omkring i landet. Det er imidlertid fullt mulig å benytte digitale alternativer, slik de har valgt å gjøre i Fitjar kyrkje i Sunnhordland.

Medvirkende under gudstjenesten er prost Svein Arne Theodorsen, klokker Torunn Aarskog og kantor Jan Overweg. Gudstjenesten sendes direkte klokken 12. Se gudstjenesten i sin helhet her:

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Den norske kirke