Den norske kirke

Verdisamtale: Oljefondsjefen møter preses

VERDIER: Hva slags verdier trenger vi? Det var spørsmålet da Oljefond-sjef Nicolai Tangen møtte preses Olav Fykse Tveit. Vårt Lands religionsredaktør Elise Kruse ledet samtalen.

Nicolai Tangen, sjef for Oljefondet, og preses Olav Fykse Tveit.

Samtalen ble arrangert av Den norske kirke og ble sendt direkte om bord på Kirkeskipet i Arendal. Se samtalen i opptak i vidoen over.

Om arrangementet

Oljefondet skaper enorme finansielle verdier på vegne av det norske folk. Som verdens største enkeltaksjonær har fondet også en viktig stemme ute i verden.

Hvilke verdier ligger til grunn når Oljefondets ansatte verden over går på jobb? Hvilke verdier tok Oljefondsjef Nicolai Tangen med seg da han startet i jobben? Og hvordan bruker fondet sin posisjon til å bidra til en bærekraftig verdiskaping ute i verden?

Sjef i Oljefondet Nicolai Tangen og preses i Den norske kirke Olav Fykse Tveit møtes til en samtale om økonomiske, menneskelige og samfunnsmessige verdier.

Samtalen ledes av Elise Kruse, konstituert religionsredaktør i avisen Vårt Land.

Kilde: Den norske kirke.


Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Den norske kirke