Religion

Canada: Jøder mest utsatt for hatkriminalitet

HATKRIMINALITET: Det ble meldt om 47 prosent flere tilfeller av hatkriminalitet mot jøder i Canada i fjor. – Vi er dypt bekymret, sier leder for jødisk interesseorganisasjon.

People stand next to an Israeli flag as they listen to the speakers of a rally against antisemitism near the Brandenburg Gate in Berlin, Sunday, Sept. 14, 2014.   Thousands of protesters attended  the public rally  organized  by Germany’s Jewish community at the capital’s Brandenburg Gate after tensions over the Gaza conflict spilled over into demonstrations in Europe that saw anti-Jewish slogans and violence. (AP Photo/Markus Schreiber) / TT / kod 436

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion