Religion

Muhammed-tegnar Lars Vilks døyde i ulukke, på Twitter godtar motstandarar seg

ULUKKE: Under emneknaggen #LarsVilksToHell feirar ei mengd Twitter-brukarar den svenske kunstnaren, mest kjent for å ha teikna Muhammed som ein hund, sin bortgang.

Swedish artist Lars Vilks speaks during an interview with The Associated Press in Malmo, Sweden, Wednesday March 4, 2015. Lars Vilks was used to tight security even before, with round-the-clock police protection at his home in southern Sweden. But after the deadly Feb. 14 attack against a free-speech seminar in Copenhagen, he lives under security measures that seem almost absurd in peaceful Sweden, with heavily armed bodyguards moving him from one secret location to another. (AP Photo/David Keyton)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion