Religion

Fædrelandsvennen: Slåsskamp i Filadelfia Kristiansands storstue Q42

KAMPSPORT: Lørdag kveld skulle det vært kampsportshow i Filadelfia Kristiansands storstue Q42. Showet ble avlyst samme dag, etter at de som skulle slåss på scenen gikk løs på arrangøren, melder Fædrelandsvennen.

Lørdag kveld skulle et kampsportshow med navnet «Ragnarok – bare knuckle boxing – battle of vikings» ha funnet sted i bygget Q42 i Kristiansand.

Før det startet, ble showet avlyst og politiet måtte rykke ut, ifølge Fædrelandsvennen. Flere personer avisen har snakket med forteller at arrangøren ble slått bak scenen. To av deltakerne i showet skal ha vært involvert i hendelsen.

Politiet har per nå ikke har avdekket at det skjedd noe straffbart, men de har gitt muntlig pålegg til de to deltakerne om å holde seg på hotellrommet. Dette skyldes brudd på karanteneregler.

Tekniske årsaker

Kampsporten går ut på at man bokse tre runder i to minutter med bare nevene. 300 av 512 billetter i salen skal ha vært solgt, ifølge Fædrelandsvennen. Da showet ble avlyst fikk publikum beskjed om at det var tekniske årsaker til at showet ble avlyst.

Showet ble arrangert av lyngdølen Stanley Hofstædter. Det er selskapet Kristiansand Kongressenter som står for utleie av lokalene i Q42. Kongressenteret tilhører pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand, som også bruker lokalene til sin virksomhet.

Verken arrangøren eller utleieselskapet ønsker å kommentere saken til Fædrelandsvennen, opplyser de.

– Ikke problematisk

Daglig leder i Kristiansand Kongressenter, Elsa Marie Welde, uttalte seg til Fædrelandsvennen tidligere i sommer at Kristiansand Kongressenter er en kommersiell utleieaktør, og at det derfor ikke er problematisk at det arrangere nevekamp-stevne i lokalet.

– Ragnarok- arrangementet er på lik linje med andre arrangementer velkommen til oss så lenge alt det lovmessige er på plass, skrev hun til avisen da det ble kjent at det ville bli arrangert nevekamp-stevne i lokalene deres.

Vårt Land har kontaktet pastor Wiggo Skagestad i Filadelfia Kristiansand for en kommentar, men har foreløpig ikke fått svar.

Les mer om mer disse temaene:

Lea Kvadsheim

Lea Heljesdatter Kvadsheim

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Religion