Religion

Se årets julegudstjeneste fra Filadelfiakirken Oslo

JULAFTEN: Egil Svartdahl taler under årets julegudstjeneste fra Filadelfiakirken. Få med deg hele gudstjenesten her.

Vanligvis samles flere tusen mennesker i Filadelfiakirken i Oslo på julaften. På grunn av koronarestriksjonene blir ikke det mulig i år. Derfor har menigheten, som så mange andre menigheter rundt omkring i landet, laget en digital gudstjeneste.

Flere barn bidrar under høytidsgudstjenesten og Egil Svartdahl taler. Sendingen starter klokken 11:00.

Se gudstjenesten i sin helhet her:

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion