Religion

TV-sending: Julekort fra hele Norge

FØRJULS-DUGNAD: Følg TV-sending med innslag fra menigheter, bedehus og andre kristne aktører fra hele Norge.

I år er det mange julekonserter og andre eventer i førjulstiden som ikke kan arrangeres. Derfor har Norges Kristne Råd tatt initiativ til en «dugnad for hele landet» i sosiale medier hvor menigheter, bedehus og andre kristne aktører fra hele Norge stiller opp og bidrar til en stor førjulsevent.

Sendingen er nå ferdig. Du kan se et opptak på Norges Kristne Råd sin Facebook-side.

Det er første gang at så mange ulike kirkelige krefter kommer sammen for å gi sine bidrag til å gjøre førjulstiden litt lysere for alle som føler at julen kan komme til å bli annerledes. Dette blir Kirke-Norges nasjonale dugnad nå i førjulstiden, skriver Norges Kristne Råd.

– Det gjøres utrolig mye fint rundt om i menighetene, særlig på den kreative siden. Vi har fått musikalske og kunstneriske bidrag fra svært mange kirkesamfunn, fra Kirkenes i nord til Lindesnes i sør. I løpet av sendingen kommer vi til å vise fram veldig mye av det arbeidet som gjøres lokalt. Dette blir to timer med alle de kjente og kjære julesangene vi vanligvis ville sunget i julen, skriver organisasjonen på sine hjemmesider.

Sendingen bindes sammen fra et studio der vi i tillegg møter spennende gjester for å snakke om jul, juletradisjoner, og om den vanskelige tiden vi er inne i.

Norges kristne råd sier de ønsker å skape en sending som tar opp aktuelle temaer som folk kjenner på, samtidig som folk kan kjenne seg ønsket, velkommen og få noe av den gode julestemningen som kanskje har druknet litt i årets førjulsforberedelser.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Religion