Utenriks

Kirke i California ødelagt av hjemmelaget bombe – FBI etterforsker

FBI og lokale myndigheter etterforsker et bombeangrep mot en kirke i El Monte i California.

Ingen ble skadd i angrepet mot kirken lørdag morgen, men bygningen ble ødelagt. Kirkens pastor skal for to uker siden ha anmeldt en trussel om at kirken skulle bli påtent.

Det er ikke kjent om eksplosjonen kan knyttes til trusselen, opplyser politisjef David Reynoso i El Monte.

Det har den siste tiden blitt demonstrert mot kirken i forbindelse med at dens lære har blitt oppfattet som anti-LGBTQ. Det er heller ikke påvist noe sammenheng mellom demonstrasjonene og eksplosjonen.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Utenriks