Utenriks

Prest drept i skyting i kirke i USA

TEXAS: En prest ble drept og to andre såret etter å ha konfrontert en mann som hadde skjult seg i en kirke i den amerikanske delstaten Texas søndag.

Politiet hadde kvelden før vært involvert i biljakt på mannen, og senere lørdag kveld brukt hunder og droner i letingen etter ham i et skogsområde nær Winona i Texas, uten å finne ham.

Søndag morgen fant presten i Starrville Methodist Church i nærheten mannen gjemt på kirkens toalett. Presten trakk våpen mot mannen, men mannen grep våpenet fra presten og begynte å skyte. Presten ble drept, en annen person ble såret av skudd, og en tredje skadd i et fall.

Etterpå stjal mannen prestens bil, men ble senere pågrepet av politiet. Mannen ble innlagt på sykehus søndag ettermiddag med skuddsår på en hånd.

Det opplyste sheriff Larry Smith søndag. Smith la til at han ikke visste hvorfor politiet først lette etter mannen, men sa at mannens bilskilt var falskt.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Utenriks