Innenriks

Ny rekord for Frelsesarmeens julegryter

Allereie på vesle nyttårsaftan er det klart at innsamlinga til Frelsesarmeens julegryter har sett ny rekord. Over 37 millionar kroner er hittil komme inn.

Norge — Det er rundt 2 millionar kroner over førre rekord frå 2014, opplyser Frelsesarmeen.

– Vi er djupt gripne over givargleda og omtanken for vanskelegstilte i ei tid der mange sjølv har det vanskeleg, seier kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg i Frelsesarmeen.

Det var 120. gong Frelsesarmeen sette ut dei tradisjonsrike svarte grytene sine. Vanlegvis står grytene på over 200 stader i landet frå Mandal til Kirkenes, men koronarestriksjonane gjorde at ein i år òg kunne bidra med å betale via SMS, Vipps, Facebook og andre digitale betalingsmåtar.

(©NPK)

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Innenriks