Innenriks

Brann utenfor frikirke i Sandnes – trolig påsatt

BRANNTILLØP: En brann utenfor en frikirke på Hommersåk i Sandnes kommune ble raskt slukket 1. juledag. Ifølge politiet var brannen trolig påsatt.

Ifølge politiet var det et branntilløp utenfor en dør til en frikirke i Maudlandsveien på Hommersåk, men den ble raskt slukket.

– Det er ingen naturlig grunn til at en brann skulle startet i inngangspartiet ved kirken, så vi tror at den er påsatt. Hvem som har gjort det, vet vi ikke, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sørvest politidistrikt til Aftenbladet.

Ifølge Løklingholm var det tomt i kirken og ingen spredningsfare.

Det er litt over tre uker siden Nidarosdomen ble forsøkt påtent i Trondheim.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Innenriks