Innenriks

Politiet søker vitner etter branntilløp i Nidarosdomen

Nødetatene ble natt til onsdag varslet om brann i Nidarosdomen. En kvinne i 20-årene ble pågrepet og siktet, men politiet etterlyser flere vitner til hendelsen.

Trøndelag — Politiet søker personer som var i området mellom klokken 23 og 24 natt til onsdag.

– Det er av interesse å få kontakt med potensielle vitner som var i området rundt Nidarosdomen rundt tidspunktet for ildspåsettelsen, og personer som kan ha vært i kontakt med siktede denne kvelden, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret i en pressemelding.

Den pågrepne kvinnen er siktet for grovt skadeverk på Nidarosdomen, samt ildspåsettelser på Heimdal natt til mandag. Onsdag ble hun varetektsfengslet i fire uker.

Kvinnens forsvarer, advokat Arve Røli, sier hans klient nekter straffskyld og har anket kjennelsen.Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Innenriks