Nyheter

Bjørn Eidsvåg om Jay-Z og Beyoncé-møte

STARSTRUCK: Han er en av Norges mest folkekjære artister, og feiret kjærligheten med kona – og sommeren – på ferie i Frankrike. Så la en av verdens største artister hendene på skuldrene hans.

Bjørn Eidsvåg (69) har hatt en stor plass i svært mange nordmenns musikkhjerter i over 40 år.

I årets sesong av «Hver gang vi møtes» var den folkekjære artisten først ut, og episoden ble sett av over én million mennesker. På ferie i Frankrike denne uken opplevde Eidsvåg og kona at noen som kanskje har litt flere visninger på sine opptredener sa hei.

– Ikke stirre

Mens han og kona Ragnhild Idsø nøt en middag på restaurant på feriens nest siste dag oppdaget han nemlig at verdensstjernene Jay-Z og hans kone Beyoncé satt ved et av nabobordene.

Jeg bestemte meg for at «nei jeg skal ikke ta bilder», men så går han plutselig forbi meg og sier «hei»

—  Bjørn Eidsvåg

– Jeg bestemte meg for at «nei jeg skal ikke ta bilder», men så går han plutselig forbi meg og sier «hei». Og så spør han hva jeg heter. Så sier at jeg er Bjørn og at jeg er en kollega, forteller Eidsvåg til VG, som omtalte saken først.

Da han oppdaget verdensstjernene hadde han ifølge avisen bestemt seg for «nei nå skal jeg ikke stirre», og han skulle i hvert fall ikke spørre om å få ta et bilde.

Det endret seg da Jay-Z la hendene på skuldrene hans etter «bekjennelsen» om at de to var musikerkolleger.

I følge Eidsvåg var responsen:

– Så hyggelig!

Ble bilde

Det var da mannen bak klassikere som «Føtter på fjell» og «Mysteriet deg» tok mot til seg, og spurte om han kunne få ta et bilde.

Til VG forteller han at også Beyoncé klappet ham på skuldrene. Men han turte ikke be om et bilde med henne.

– Det turte jeg ikke. Det var å gå få for langt. Jeg satt der «starstruck» som bare det. Jeg var nesten på gråten, forteller han til avisen.

God stemning også da «Hver gang vi møtes»-artistene møttes igjen i et vinterkaldt Oslo onsdag: F.v. Kristian Kristensen, Ingebjørg Bratland, Emma Steinbakken, Freddy Kalas, Karoline Krüger, Isah og Bjørn Eidsvåg. Foto: Javad Parsa / NTB

Bjørn Eidsvåg har delt møtet på både Instagram og Twitter.

På sistnevnte plattform med følgende tekst: «Jay Z & Big B, hanging out in France».


Jarle Sanden

Jarle er papirsjef i Vårt Lands publiseringsavdeling

VL anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter