Nyheter

Ragnhild Grongstad blir ny politisk journalist i Vårt Land

NYANSATT: Vårt Land ansetter Ragnhild Grongstad som ny politisk journalist i nyhetsavdelingen. – Jeg gleder meg til et nytt og spennende kapittel.

– Ragnhild har utmerket seg som en kandidat med svært god nyhetsteft, samt sterke analyse- og formidlingsevner. Hun er et stort journalistisk talent, og vi er veldig glade for å ha fått henne med på laget når vi nå satser enda sterkere på politisk journalistikk, sier Vårt Lands nyhetsredaktør Lars Inge Staveland.

Ragnhild Grongstad (31) kommer fra jobben som byrådssekretær for avdeling for næring og eierskap i Oslo kommune, og har tidligere jobbet som byrådssekretær for byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Vokst opp med Vårt Land

Hun gleder seg til å jobbe journalistisk for å dekke bredden i norsk politikk:

– Vårt Land er kjent som en av de beste avisene på norsk politikk. De satser knallhardt på kvalitetsjournalistikk og har svært mange dyktige journalister som brenner for å vise hva som står på spill, sier Grongstad.

Hun forteller at hun har vokst opp i et hjem der Vårt Land lå på kjøkkenbordet hver morgen, og har alltid vært fascinert av Vårt Lands prosjekt:

– Jeg gleder meg veldig til å være med på laget.

Utdannet i Oslo og London

I tillegg til en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, har Grongstad en mastergrad i miljøteknologi og politikk fra Imperial College London.

Foruten erfaringen fra Oslo kommune, har Grongstad tidligere blant annet jobbet som rådgiver i Tankesmien Agenda, vært kommunikasjonsrådgiver i Shell, og innehatt stillingen som redaksjonsassistent i NRK.

Hun tror disse erfaringene er verdifulle:

– Jeg har fått verdifulle erfaringer og innsikt fra innsiden av politikken. Nå trer jeg inn i en ny og spennende rolle og forlater politikken.

31-åringen er takknemlig for erfaringene fra Oslo kommune og fra Arbeiderpartiet, og alle hun har fått jobbe med og for:

– Jeg er skikkelig stolt over at jeg har fått være med på å styre byen. Nå gleder jeg meg til et nytt og spennende kapittel.

Grongstad starter opp 1. januar 2023.

Ingvild Kessel

Ingvild Sandnes Kessel

Vårt Land anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter