Nyheter

SAS ønsker ikke flere utsettelser i meklingen

MULIG STREIK: SAS-pilotene åpner for sette en ny tidsfrist i meklingen om man ikke kommer til enighet innen fristen klokken 12. SAS avviser at det kommer flere utsettelser.

Meklingsfristen har allerede blitt utsatt flere ganger, og nå åpner SAS-pilotene for å utsette fristen nok en gang dersom partene ikke kommer til enighet innen klokken 12.

Det ønsker ikke SAS, skriver Dagbladet.

– Det skal veldig mye til for at vi velger å utsette ytterligere. Det må komme en avklaring av hensyn til våre passasjerer. Det er ikke noe poeng å utsette og utsette, så lenge vi står langt fra hverandre, sa SAS sin forhandlingsleder Marianne Hernæs til pressen før forhandlingene startet opp klokken 8.

– Etter min mening har vi nok tid. Det er avhengig av vilje på den andre siden, sa Roger Klokset, leder i Norske SAS-flygeres forening.

900 SAS-piloter i Norge, Sverige og Danmark går ut i streik dersom det ikke blir enighet. Og blir det streik fra mandag, vil det ramme flytrafikken til og fra Norge hardt.

Ifølge VG kan hele 60 prosent av SAS-flygingene til og fra norske flyplasser fram til torsdag ryke. Det er 585 av 963 flyginger til og fra Norge.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter