Nyheter

Kraftig digital økning for Vårt Land

VEKST: Antall digitale lesere av Vårt Land har økt med over 50 prosent. – Mye skyldes satsingen på bred dekning av hele Kirke-Norge, sier sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore.

Få nyhetsbrev fra Vårt Land. Meld deg på her!

Fra første kvartal i fjor til første kvartal i år har antall digitale lesere av Vårt Land økt med 54 prosent. Nå leser 31.000 Vårt Land daglig på nett, sammenlignet med 20.000 i første kvartal i fjor.

Det er en økning på 11.000 daglige digitale lesere.

– Dette er en kraftig digital vekst. Vi har investert i nye systemer, jobber på nye måter, og ansatt flere nye journalister og kommentatorer for å styrke redaksjonen. Det gir resultater, sier sjefredaktør og administrerende direktør Bjørn Kristoffer Bore i Vårt Land.

Tallet på digitale Vårt Land-abonnenter øker også kraftig. Hittil i år har antallet rene digitale abonnenter økt med over 1000, og veksten fortsetter, forteller redaktøren.

– Antallet digitale abonnenter øker svært raskt. Mye av økningen skyldes vår satsning på bred dekning av hele Kirke-Norge. Samtidig ser vi at mange abonnenter gå fra papir til nett. Det frigjør midler fra papir, trykk og transport til å investere i journalistikk, sier han.

Det utelukker imidlertid ikke at Vårt Land fortsatt satser på papiravisa, understreker Bore.

– Den er viktig for oss. Vi har de siste årene økt antall trykkerier, investert i ny teknologi, og utvider helgeavisene med stadig nye satsninger, sier han.

---

Vårt Land

  • Uavhengig kristen dagsavis, grunnlagt i 1945.
  • Kommer ut mandag til lørdag, og kontinuerlig digitalt.
  • Eid av konsernet Mentor Medier.
  • Bjørn Kristoffer Bore er sjefredaktør og administrerende direktør.

---

Ruth Einervoll Nilsen

Ruth Einervoll Nilsen

Ruth Einervoll Nilsen er journalist i religionsavdelingen i Vårt Land.

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter