Nyheter

Rødts landsstyre tar avstand fra steigan.no

– Steigan.no sitt politiske prosjekt er i motstrid til Rødts vedtatte politikk, heter det en uttalelse fra Rødts landsstyre fredag.

Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener Nato-prosessen i Sverige har hatt et problematisk høyt tempo, men har ikke bestemt seg for om han vil si ja eller nei til ratifisering av finsk og svensk Nato-medlemskap. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Rødts landsstyre stiller seg dermed bak partiledelsens kritikk mot steigan.no og oppfordrer tillitsvalgte i Rødt til å ta initiativ til å kvitte seg med aksjer.

I en pressemelding skriver partiet at uttalelsen tar opp i seg de innspillene som har kommet fra partiet, og landsstyret stiller seg bak partiets tydelige kritikk av nettstedet.

– Landsstyret i Rødt understreker at steigan.no sitt politiske prosjekt er i motstrid til Rødts vedtatte politikk, sier partileder Bjørnar Moxnes i pressemeldingen.

Nettstedet steigan.no har blitt beskyldt for å spre russisk propaganda, konspirasjonsteorier og rasisme, og drives av tidligere AKP (ml)-leder Pål Steigan.

Steigan har selv avvist disse påstandene.

(©NTB)

Få nyhetsbrev fra Vårt Land. Meld deg på her!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter