Nyheter

Ni personer siktet for menneskesmugling i Drammens-området

MENNESKEHANDEL: Etter en stor aksjon i Sørøst politidistrikt ble ni personer torsdag framstilt for varetektsfengsling. De er siktet for organisert menneskesmugling.

– Vi kan bekrefte at flere personer er pågrepet og nå siktet i en sak som omhandler organisert menneskesmugling. Menneskesmugling kan innebære at noen med forsett hjelper en utlending til å flytte til et land der man ikke har oppholdstillatelse eller statsborgerskap, sier enhetsleder Torill Sorte i Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Noen av de pågrepne er også mistenkt for å oppholde seg ulovlig i Norge.

Også Oslo politidistrikt er involvert i etterforskningen, som har pågått i flere måneder. Pågripelsene har skjedd på Østlandet, blant annet i Drammen, og det er både kvinner og menn som er pågrepet, skriver Drammens Tidende.

Fengslingsmøtene pågår gjennom torsdag i Buskerud tingrett i Drammen.

Les mer om mer disse temaene:

NTB Nyheter

NTB nyheter

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Nyheter