Nyheter

Tidligere Krf-topp blir ny generalsekretær i Actis

Tidligere Krf-topp Inger Lise Hansen blir ny generalsekretær i Actis. Hansen er ansatt i en åremålsstilling for en periode på fire år.

MOLDE 20070428:
Inger Lise Hansen ble valgt til ny 2.nestleder under Kristelig Folkeparties landsmøte i Molde lørdag. Smilende portrett utendørs med hav og fjell i bakgrunnen.
Foto: Jeff Gilbert / SCANPIX

Hansen, som tidligere har vært nestleder i KrF og leder i KrFU, kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Horten kommune, der hun har vært siden 2014.

– Det er en spennende utfordring å kunne bidra til at Actis fortsatt skal være en premissleverandør og pådriver for utformingen av en ansvarlig ruspolitikk i Norge. Jeg ser fram til å spille på lag med de ulike organisasjonene og sekretariatet i Actis for å sette rus- og spillpolitikk på dagsorden, sier Hansen.

Inger Lise Hansen tiltrer stillingen som generalsekretær 10. januar.

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter