Nyheter

Jødisk sanger: – Ble nektet innsjekk på hotell i Tyskland

TYSKLAND: Den jødiske artisten Gil Ofarim fikk angivelig beskjed om å legge vekk Davidsstjerna han bar rundt halsen, dersom han ville bli sjekket inn. Hendelsen har vakt avsky og skapt demonstrasjoner i Tyskland.

People gather in front of the "Westin Hotel" in Leipzig, Germany, Tuesday, Oct. 5, 2021 to show solidarity with the musician Gil Ofarim. A leading Jewish group in Germany says it's shocked by a German-Israeli singer’s report of being turned away from a hotel because he was wearing a Star of David pendant. Singer Gil Ofarim, who lives in Germany, shared a video on Instagram Tuesday showing him in front of the Westin hotel in Leipzig and saying a hotel employee asked him to put away his necklace in order to check in. (Dirk Knofe/dpa via AP)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter