Nyheter

Saudi-Arabia lar 60.000 vaksinerte gjennomføre pilegrimsreisen hajj

PANDEMI: 60.000 vaksinerte saudiarabere får gjennomføre pilegrimsferd til Mekka i juli, opplyser myndighetene.

Hajj vil i år være mulig for innbyggere og beboere i kongeriket, begrenset til 60.000 pilegrimer.

De som ønsker å gjennomføre pilegrimsferden, må være sykdomsfrie, vaksinerte og mellom 18 og 65 år, opplyser myndighetene.

Vanligvis reiser rundt to millioner muslimske pilegrimer til helligdommen Kaba i Mekka for å utføre hajj. I fjor fikk kun noen få tusen lov til å dra, og de måtte holde minst halvannen meters avstand, bruke munnbind og fikk ikke lov til å ta på Kaba.

(©NTB)

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter