Nyheter

Pride-flagget vaiet på et norsk militært fartøy

REGNBUE: Kystvaktskipet Tor heiste pride-flagget under båtparaden på Bergen Pride.

I alt sju militære fartøy deltok under paraden lørdag. Sjøforsvaret stilte med det gamle krigsskipet KNM Hitra, kystvaktskipet KV Tor og støttefartøyet KNM Olav Tryggvason, i tillegg til skoleskipene Kvarven og Nordnes og to lettbåter fra Kystvakten.

Tone Størksen, som er sjef for Sjøforsvarets baser på Haakonsvern og Ramsund, sier det er første gang et pride-flagg heises på et norsk militært fartøy, skrev Forsvarets Forum fredag.

(©NTB)

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter