Nyheter

Politiet stanset livssynsarrangement på Sunnmøre

Politiet i Møre og Romsdal grep langfredag inn mot et livssynsarrangement på søre Sunnmøre. Alle de 23 deltakerne ble politianmeldt for brudd på koronareglene.

Det var tre flere personer til stede enn det som i utgangspunktet er tillatt.

– Vi fikk melding om et arrangement som ikke skal ha fulgt smittevernreglene. Da politiet kom til arrangementet var de 23 deltakere. De nasjonale reglene nå sier maksimalt 20 deltakere, sier operasjonsleder John Bratland i politiet i Møre og Romsdal til Sunnmørsposten.

De 23 personene blir politianmeldt, skriver politiet på Twitter.

Bratland sier at det hele gikk rolig for seg. Det er opprettet undersøkelsessak på hendelsen, og en jurist skal ta stilling til om koronareglene ble brutt.


Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter