Nyheter

Fem i Vårt Lands redaksjon smittet med korona

I løpet av de to siste ukene det bekreftet covid-smitte hos fem ansatte i Vårt Land. Alle fem er etter forholdene i god form.

– Vi jobber nå med smittesporing og informasjon sammen med bydelsoverlege og smittesporingsteamet. Alle som har hatt nærkontakt med smittede er i karantene, og vi holder ansatte løpende informert om situasjonen, sier sjefredaktør og administrerende direktør Bjørn Kristoffer Bore.

Vårt Land har siden mars hatt tydelige retningslinjer for smittevern som er gjeldende for hele konsernet. Rutinene har vært kommunisert jevnlig, og har hensyntatt både sentrale myndigheters råd og lokale retningslinjer. Hjemmekontorordning har vært et sentralt punkt helt siden mars.

- Vi vet ikke hvor smitten kommer fra. Det vet ingen. Det er et ekstremt smittsomt virus. Heldigvis har nesten alle som er definert som nærkontakter testet negativt, sier Bore.

Driften i avisen har ikke blitt påvirket av smittesituasjonen.

- Vi har hatt få ansatte på kontoret men det har variert noe, alt etter smittesituasjonen til enhver tid. Etter byrådets siste anbefaling i Oslo har det kun vært noen få tilstede, definert av øverste leder som nødvendig. Resten av våre ansatte har hjemmekontor. Vi har en dyktig redaksjon med ansatte som er flinke til å hjelpe hverandre, sier Bore.

• LES MER:

«Når folk gråtende samler seg rundt en brennende kirke, er det ikke tapt tømmer de sørger over»

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter