Nyheter

Ny generalsekretær i Blå Kors

Trine Stensen er ansatt som ny generalsekretær i Blå Kors.

Stensen har vært landsstyreleder i Blå Kors i fire år og har det siste halvåret vært arbeidende styreleder. Hun overtar som generalsekretær etter Kjetil Haga.

– Blå Kors er en organisasjon jeg er glad i og gjerne vil bruke tid på. Ikke minst, er det et stort privilegium å få lede og jobbe med så mange dyktige medarbeidere som Blå Kors har, forteller Trine Stensen. Hun er veldig motivert av å være tilbake og jobbe fulltid på rusfeltet, sier hun i en pressemelding.

Blå Kors er den største ideelle aktøren innenfor alkohol, rus og avhengighetsbehandling i Norge.

Fungerende landsstyreleder Reidar Andestad er glad for at Stensen har takket ja til oppgaven med å lede organisasjonen videre.

– Landsstyret har vært opptatt av å finne den best kvalifiserte generalsekretæren til å lede Blå Kors videre. Den som har en kompetanse og erfaring som organisasjonen nå sterkt trenger, og som har inngående kjennskap til Blå Kors sin omfattende drift, mener vi er Trine Stensen. Hun har god forankring i våre verdier og god forståelse for Blå Kors sin diakonale egenart, sier Reidar Andestad i pressemeldingen.

Hun tiltrer på nyåret. Blå Kors opplyser om at Kjetil Haga har valgt å fratre i forbindelse med et lengre sykdomsforløp og at han nå går tilbake til sin tidligere stilling i Blå Kors som divisjonsdirektør.

LES OGSÅ:

Blå Kors følger opp sårbare barn og foreldre

Etterlyser er støtte til «pandemibarna»

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Eira Lie Jor

Eira Lie Jor er vaktsjef i Vårt Land.

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter