Nyheter

Valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti varsler ny innstilling fredag ettermiddag

Valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti tar sikte på å legge fram en ny innstilling til ny fylkesledelse fredag ettermiddag, ifølge valgkomiteens leder.

Trondheim 20200824. 
Trond Giske ble presentert av valgkomiteens leder Arild Grandetil ledervervet i Trøndelag arbeiderparti av valgkomiteen mandag ettermiddag.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

«Valgkomiteen er innstilt på å lage et nytt forslag som presenteres en gang utpå ettermiddagen i dag,» skriver valgkomiteens leder Arild Grande i en SMS til NTB fredag morgen.

«Jeg kan dessverre ikke snakke med dere før vi er i havn med en ny innstilling. Håper på forståelse for dette,» legger han til.

Valgkomiteen la sist mandag fram en enstemmig innstilling hvor Trond Giske var innstilt som ny fylkesleder. Men torsdag kveld informerte valgkomiteen om at innstillingen ikke lenger var gjeldende.

Årsmøtet skal holdes som planlagt lørdag, også med ledervalg.

LES MER:

Berit Aalborg: «Aps ledelse bør revurdere sin rolle i Giske-saken»

Giskes støttespillere: Han representerer grasrota

Marianne Marthinsen: – Jeg skulle ønske Trond Giske hadde satt partiet først

---

Fakta:

---

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter