Nyheter

Politiet har ingen mistenkte etter vold mot far og sønn i Hønefoss

Fortsatt har politiet ingen mistenkte gjerningspersoner etter at en mann og hans sju år gamle sønn ble angrepet da de gikk tur i Hønefoss lørdag.

Seksjonsleder for etterforskning Bent Øye i Sørøst politidistrikt sier til VG at de er interessert i å komme i kontakt med personer som er observert i området Schjongslunden i tidsrommet 11til 13 lørdag 12. oktober.

– Utover det har vi foreløpig ingen opplysninger som leder hen til et gjennombrudd, sier Øye.

Faren og hans sju år gamle sønn gikk i fritidsområdet da de ble angrepet bakfra av to menn. Faren ble slått og ble lettere skadd, mens sønnen ble dyttet over ende.

Øye bekrefter at de fornærmede i avhør har forklart at det under hendelsen ble fremsatt ytringer som kan tolkes som rasistiske, men han ønsker ikke å gå i detalj på hva som skal ha blitt sagt.

Etter forholdene står det bra til med far og sønn.

– Det var heldigvis ingen store fysiske skader, men en sånn opplevelse er selvfølgelig noe man blir påvirket av, sier Øye.

LES MER:

Afghanske Aref Hussaini: – Slik vil me ikkje ha det. Hønefoss er eigentleg ein trygg by, så politiet må finne gjerningsmennene

Noas frykter tilspissing mot asylsøkere - ber politikere tenke over hva de sier

Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk. Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag!

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter