Nyheter

Ateister forskjellsbehandles i asylsaker – andre regler for kristne konvertitter

NOAS mener norske myndigheter henviser afghanske ateister til diskresjon. UNE bekrefter at de skiller mellom ateister og kristne konvertitter når det gjelder retur.

Afghans wave banners saying "Quran is our law, Islam is our religion and Mohammad is our leader" to a U.S. military convey during a demonstration against the United States, in Kabul, Afghanistan, Monday, Sept. 6, 2010. Hundreds of Afghans railed against the U.S. and called for President Barack Obama's death at a rally in the capital Monday to denounce an American church's plans to burn the Islamic holy book on 9/11. (AP Photo/Musadeq Sadeq)

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre

Annonse
Annonse

Mer fra: Nyheter